17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μεταμορφώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ το «WiZink Center» (vid+pics)

Σε τεράστια… μπιραρία μεταμορφώθηκε το «WiZink Center», προκειμένου να φιλοξενήσει τις προηγούμενες ημέρες το φεστιβάλ μπίρας και φαγητού «Oktoberfest».

Το κλειστό της Μαδρίτης δεν ήταν διαθέσιμο τις τελευταίες τρεις ημέρες για τη Ρεάλ και την Εστουδιάντες, αφού είχε παραδοθεί στις ορέξεις των χιλιάδων επισκεπτών του φεστιβάλ, που το κατέκλυσαν, με τους παίκτες των Πάμπλο Λάσο και Χοσέπ Μαρία Μπεροκάλ να προπονούνται στο βοηθητικό. Το «Oktoberfest» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (29/09) και με το δεδομένο πως αμφότερες οι ομάδες είχαν προγραμματισμένους αγώνες την Κυριακή (30/09), για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, οι εργαζόμενοι στην εγκατάσταση έσπευσαν να το μετατρέψουν ξανά σε γήπεδο μπάσκετ. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν χρειάστηκε καν να κάνουν… υπερωρίες, αφού ολοκλήρωσαν τη μεταμόρφωσή του σε οκτώ ώρες.

Πώς είναι, ως γήπεδο μπάσκετ, το «WiZink Center»...

Πώς έγινε για τις ανάγκες του φεστιβάλ...

Η Εστουδιάντες ήταν η πρώτη που πάτησε παρκέ το μεσημέρι της Κυριακής (30/09), αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό, για να τεθεί αντιμέτωπη με τη Μανρέσα (13.30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ACB. Στις 20.15, κόντρα στην Τενερίφη, θα παίξει η «βασίλισσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ