14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μετακομίζει στις ΗΠΑ η Γκρίτζαλη (pics)

Σπουδές με μπάσκετ θα συνδυάσει στις ΗΠΑ η Σοφία Γκρίτζαλη, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα του NCAA με την ομάδα των Σινσινάτι Μπέαρκατς.

Η 18άχρονη γκαρντ αποχώρησε από τον Άρη, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη, καθώς ανακοινώνω τη δέσμευσή μου στο πανεπιστήμιο του Σινσινάτι. Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για όλες τις ευλογίες που η οικογένειά μου και εγώ λαμβάνουμε. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, σε όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι και σε όλους τους προπονητές που με καθοδήγησαν. Σίγουρα, ο προπονητής της ομάδας άκουσε και το έμπειρο προπονητικό προσωπικό της, που πίστεψε σε εμένα τόσο πολύ. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα και περιμένω να μάθω ακόμη περισσότερα, μεγαλώνοντας κάθε ημέρα στην οικογένεια της Μπέαρκατς», ανέφερε σχετικά.

Η Σοφία Γκρίτζαλη γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2001, έχει ύψος 1,73μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη, τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής, ενώ ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μπάσκετ από τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Σε σχολικό επίπεδο, αγωνιζόταν με το Ελληνικό Κολέγιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ