21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετακομίζει και ο… Νοβίτσκι μαζί με τους Ουόριορς (pics)

Το σημάδι που άφησε το 2007 στην «Oracle Arena» ο Ντιρκ Νοβίτσκι, μια ευδιάκριτη τρύπα στον τοίχο των αποδυτηρίων, αναμένεται να μεταφερθεί στο «Chase Center».

Οι «πολεμιστές» είχαν σκεφθεί από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Σαν Φρανσίσκο, κάτι που θα γίνει από την καινούρια σεζόν (2019-2019) με το νεόκτιστο κλειστό να ανοίγει τις πύλες του, να κόψουν το κομμάτι του τοίχου από το κλειστό του Όκλαντ και να το τοποθετήσουν στο νέο γήπεδό τους στην περιοχή του Μίσιον Μπέι. Ωστόσο, δεν ήταν κάτι που ήταν στο… χέρι τους, αφού η «Oracle Arena» δεν ανήκει στην ιδιοκτησία τους κι έπρεπε να εξασφαλίσουν τη σχετική άδεια. Κατά πώς φαίνεται, αυτή δόθηκε, σύμφωνα με τους αξιωματούχους των πρωταθλητών.

 

Ο Γερμανός φόργουορντ, σε μία από τις χειρότερες βραδιές της καριέρας του, είδε τους Ντάλας Μάβερικς να χάνουν με 111-86 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στα πλέι οφ του 2007, και να μένουν εκτός συνέχειας με 4-2. Μετά το τέλος του ματς, ο έξαλλος Ντιρκ Νοβίτσκι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και, οδεύοντας προς τα αποδυτήρια, πέταξε στον τοίχο έναν κάδο που βρήκε στο δρόμο του. Το αποτέλεσμα έγινε… μνημείο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όχι απλώς δεν επιδιόρθωσαν τη ζημιά, αλλά ύστερα από μια ιδέα ενός φροντιστή την ανέδειξαν, κρεμώντας ακριβώς από πάνω της ένα μπλουζάκι με τη φράση «We Believe».

Μέρος της καριέρας του σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος μάλιστα άφησε την υπογραφή του κάποια χρόνια μετά, αλλά και της ιστορίας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, την περιβόητη τρύπα που έγινε στις 3 Μαΐου του 2007 -και πλέον προστατεύεται από πλεξιγκλάς- όλοι θα ήθελαν να δουν, αλλά λίγοι έχουν την ευκαιρία, όπως ανέφερε προ καιρού ο διευθυντής υλικού των «πολεμιστών» Στιβ Μάρτιν. «Αντιπροσωπεύει μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας, ως οργανισμός», συμπλήρωσε o πρόεδρος Ρικ Ουέλτς. Για την ιστορία, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που ήταν αουτσάιντερ εκείνη τη σεζόν, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν πέραν του δεύτερου γύρου των πλέι οφ, αφού αποκλείστηκαν με 4-1 από τους Γιούτα Τζαζ. Η τρύπα, όμως, έμεινε για να τους θυμίζει την πίστη τους στα όνειρά τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ