18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μεταγραφή….έκπληξη με Μάινς ο Κόροιβος (pic)

Ο Κόροιβος δίνει την ευκαιρία στον 28χρονο γκαρντ, Τζόναθον Μάινς να γνωρίσει την δεύτερη του πατρίδα, καθώς ο γεννημένος στο Μπρίσμπειν της Αυστραλίας διαθέτει Ελληνικό διαβατήριο, και θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε μια δύσκολη λίγκα όπως είναι η Α2.

Ο Μάινς, ο οποίος θα αγωνίζεται ως Έλληνας, αγωνίζονταν στην Tawnsville και στην QBL, δηλαδή μια λίγκα που βρίσκεται πίσω από την επαγγελματική NBL, και χωρίζεται σε έξι ομίλους, και ανάλογα με την γεωγραφική τους κατανομή. Ο νέος παίκτης της ομάδας της Αμαλιάδας προέρχεται από το πρωτάθλημα του Κουίνσλαντ, όπου στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του είχε 17,4 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 19 αγώνες σε μια λίγκα που η ομάδα του κατετάγη τρίτη με ρεκόρ 14-4, ανάμεσα σε 15.

Αναφορικά με την Ευρωπαϊκή του εμπειρία, αυτή είναι μικρή, και αυτή είναι στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας με την Όσιγιεκ την σεζόν 2016-2017, όταν σε 10 αγώνες είχε 9,5 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Αναφορικά με το τι μπορεί να προσφέρει, και αν ο Κόροιβος έριξε εξάρες, θα φανεί στο παρκέ.

Αναλυτικά :

«O Τζοναθον Μαινς (Jonathon Mines) στον Κόροιβο!

Ο Ελληνοαυστραλός Τζόναθον Μάινς είναι από σήμερα παίκτης της ομάδας μας. Ο υψους 1.93 γκαρντ, Τζόναθον Μάινς, μετά από μεθοδικές ενέργειες της διοίκησης και σε συνεννόηση με τον προπονητή μας ανήκει πλέον στο ρόστερ μας. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα θα αγωνίζεται ως Έλληνας στην ομάδα μας αφού είναι ελληνικής καταγωγής και κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. 
Ο Μάινς έχει αγωνιστεί στο Πανεπιστήμιο του Western Wyoming CC απο το 2012 έως το 2014. 
Τις σεζόν 2014-2015 και 2016 αγωνίστηκε στους New Mexico Highlands της Αυστραλίας ενώ έπειτα έκανε το πρώτο του πέρασμα από την Ευρώπη, αγωνιζόμενος στην Κροατική Όσιγιεκ την σεζόν 2016-2017 με μ.ο. πόντων 9,5! 
Πέρυσι αγωνίστηκε στου Tawnsville Heat της QBL λίγκας της Αυστραλίας έχοντας μ.ο. πόντων 17,4!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ