19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεταγραφές για τις Εσπερίδες

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έκανε το πρώτο βήμα προς την επανεκκίνηση μετά τη διακοπή του την 1η Νοεμβρίου 2020 με τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Πριν καν γίνει μια ολοκληρωμένη αγωνιστική, η Πολιτεία αποφάσισε νέα διακοπή. Κι αυτό ενώ κάποιες ομάδες είχαν ήδη κινηθεί για την απόκτηση ξένων αθλητριών, αφού ακριβώς εξαιτίας της παύσης του πρωταθλήματος, αλλά και των προπονήσεων, οι περισσότερες έφυγαν. Μία από αυτές τις ομάδες είναι οι Εσπερίδες Καλλιθέας, οι οποίες ανακοίνωσαν την απόκτηση τριών αθλητριών.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

"Η ομάδα μας τιμώντας το ελληνικό μπάσκετ γυναικών αντικατέστησε και τις τρεις αλλοδαπές αθλήτριες που είχαν αποχωρήσει λόγω της πανδημίας για να αγωνιστούν σε άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους . Στην Ευρώπη παντού έπαιζαν μπάσκετ εκτός απο την Ελλάδα ! Και μόλις ο σύλλογος έφερε στην Ελλάδα τρεις νέες αθλήτριες μετά από δύο μήνες προπόνηση των ελληνίδων , σήμερα υπάρχει νέα αναβολή !!! 

Εμείς πάντως θα ανακοινώσουμε τις τρεις νέες ξένες  : 

Πρόκειται για μια παλιά μας γνώριμη την έμπειρη 30χρονη κόμπογκαρντ Αριάνα Μούρερ από την Βιρτζίνια , την 23χρονη σέντερ Ροτζάνα Ουέϊντ από το Λας Βέγκας και την 24χρονη γκαρντ φόργουορντ Χέϊλι Λέϊντελ από την Μασσαχουσέτη . 

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ξέρουν να σέβονται πρώτιστα και να τιμούν τον χώρο του αθλητισμού που υπηρετούν  και θα συνεχίσουν να το πράττουν κάτω από οιεσδήποτε αντιξοότητες . Ας ελπίσουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια και να μην πάνε χαμένοι οι κόποι , τα όνειρα και τα χρήματα που ξόδεψε το ΔΣ για να φέρει στην Ελλάδα αυτά τα κορίτσια αλλά και να διατηρήσει σε εγρήγορση χωρίς αγώνες , μήνες τώρα τα αξιέπαινα ελληνόπουλα που αξίζουν πολλά μπράβο για την υπομονή τους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ