22.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μεταβατική για την Καρδίτσα στην… δύσκολη πραγματικότητα

Η επιστροφή στο γήπεδο είναι μια πραγματικότητα όπως ανακοίνωσε επίσημα η Καρδίτσα, αλλά η επιστροφή στην... πραγματικότητα είναι το μεγάλο στοίχημα και η μεγάλη πρόκληση για την διοίκηση της ομάδας που βαδίζει πάντα με σταθερά και μετρημένα βήματα.

Η αγωνιστική μεταβατική περίοδος προβλέπει και δοκιμές αθλητών από άλλες ομάδες που επιθυμούν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Η άλλη μεταβατική, είναι σαφώς πιο περίπλοκη. Ο Χρήστος Δεληγιάννης και οι συνεργάτες του αφ' ενός παρακολουθούν και συμμετέχουν ενεργά στις ομαδικές κινήσεις που γίνονται από τις ομάδες της Α2 για εύρεση πόρων και συνολικά των καλύτερων δυνατών όρων διεξαγωγής και βιωσιμότητα του πρωταθλήματος, αφ' ετέρου μεριμνούν για την άρτια οργάνωση της δικής τους ομάδας.

Στην Καρδίτσα έχουν πάγια αρχή να ξέρουν πρώτα τι μπορούν να διαθέσουν και μετά να προχωρούν σε συμφωνίες, έτσι είναι σε αναζήτηση χορηγικών συμφωνιών, έχοντας πια και το μεγάλο πλεονέκτημα του εντυπωσιακού γηπέδου τους που μπορεί να προσελκύσει εκτός από την τοπική κοινωνία και άλλους ενδιαφερόμενους για εμπορικές συνεργασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις μεταβατικές προπονήσεις:

Μετά από μακρά και αναγκαστική περίοδο αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Κ. ξεκινά τις μεταβατικές προπονήσεις με στόχο τη σταδιακή επάνοδο σε κανονικούς ρυθμούς.
Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, ξεκινούν οι προπονήσεις στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού τιμ, στις οποίες καταρχήν θα μετέχουν αθλητές της ανδρικής ομάδας, αθλητές της παιδικής και εφηβικής ομάδας.
Στα πλαίσια των δοκιμών, στις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου μπορούν να πάρουν μέρος και αθλητές άλλων συλλόγων που επιθυμούν να προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.
Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και τα σχετικά πρωτόκολλα, ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες ασφάλειας για προπονητές και αθλητές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ