22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μετά τον Ντ’ Αντόνι ποιος;

Οι Ρόκετς δεν θα διεκδικήσουν ούτε φέτος τίτλο του ΝΒΑ, αφού ούτε στους τελικούς της Δύσης δεν κατάφεραν να φτάσουν. Ο Μάικ Ντ' Αντόνι ολοκλήρωσε την τετραετή συνεργασία του με την ομάδα του Χιούστον έχοντας κινήσει το ενδιαφέρον με το small ball, που εισήγαγε ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους Χάρντεν και Ουέστμπρουκ, δίχως όμως να καταφέρει να τη μετατρέψει σε ομάδα τίτλου. Και τώρα που μένει ελεύθερος, το πιθανότερο είναι ότι οι Ρόκετς δεν θα ενδιαφερθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Ο ίδιος ο Ντ' Αντόνι θα ήθελε να μείνει στο Χιούστον. "Θέλω να συνεχίσω να κοουτσάρω εδώ, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πέρασα τέσσερα χρόνια εδώ και ελπίζω να περάσω κι άλλα, όμως ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε τι θα γίνει", δήλωσε μετά τον αποκλεισμό από τους Λέικερς. Και η αλήθεια είναι πως οι Ρόκετς μάλλον έχουν άλλα πλάνα. 

Θέλοντας απεγνωσμένα να φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και καθώς σε αυτή την τετραετία ο Ντ' Αντόνι δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω, η ομάδα του Χιούστον φαίνεται πως θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Αυτή την αίσθηση μεταδίδουν, τουλάχιστον, τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, που αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους και ονόματα πιθανών διαδόχων του.

Σε περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα βρίσκεται ο Τζεφ Βαν Γκάντι, ο οποίος είναι σήμερα αναλυτής στο ESPN, αλλά την τετραετία 2003-2007 υπήρξε προπονητής των Ρόκετς και μάλιστα διατηρεί ακόμα το σπίτι που είχε τότε στο Χιούστον. Υποψήφιος φέρεται να είναι και ο πρώην προπονητής των Νετς, Κένι Άτκινσον, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια ήταν υπεύθυνος ανάπτυξης των παικτών στους Ρόκετς. Κι ένα ακόμα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Κρις Φιντς, ο οποίος έχει πάρει πρωτάθλημα στη G-League με τη θυγατρική των Ρόκετς, τους Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ