28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μετά τον Μπάρδα… Κυριακόπουλος!

Σε μεγάλο μεταγραφικό... σήριαλ του καλοκαιριού εξελίχθηκε ο Κώστας Κυριακόπουλος, ο οποίος όμως θα παίξει στο Αιγάλεω, επιστρέφοντας λίγο καιρό μετά τη συμβολή του στην εξαιρετική πορεία, που έφερε την ομάδα στη Γ' Εθνική.

Το Αιγάλεω έχει αποδειχθεί πως... δεν χορταίνει από ενισχύσεις παικτών και ακόμη μία είναι γεγονός, με τον ίδιο τρόπο που αποκτήθηκε ο Αλέξανδρος Μπάρδας. Ο Έλληνας «άσος» επέστρεψε, μετά τη συμφωνία που τελικά δεν είχε προχωρήσει με την Κηφισιά, και τον μιμήθηκε ο Κώστας Κυριακόπουλος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με το «Σίτι» και θα ενισχύσει επίσης την περιφερειακή του γραμμή, δημιουργώντας μια «αχτύπητη» ομάδα για την επόμενη Γ' Εθνική.

Ο Κυριακόπουλος είχε συμφωνήσει με την Πεντέλη και, παρά την ανακοίνωσή του από την ομάδα των Βορείων προαστίων, δε συνέχισε για προσωπικούς λόγους, ενώ και οι διαπραγματεύσεις με τον Πανελευσινιακό «ναυάγησαν». Το αποτέλεσμα, τελικά, ήταν να βρεθεί ξανά να φορά την φανέλα του Αιγάλεω, το οποίο είχε βοηθήσει στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ αήττητο, για να ανέβει την περασμένη σεζόν στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ