19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μετά τα Καλύβια, συμπαίκτριες και στις Μίστικς (pics)

H Τζαμόρις Ντέιβις και η Έι Τζέι Άλιξ, που αγωνίζονται στα Καλύβια, θα παραμείνουν συμπαίκτριες και μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Οι δύο Αμερικανίδες θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους για το νέο WNBA και, μάλιστα, συμφώνησαν αμφότερες με τις Ουάσινγκτον Μίστικς και επικύρωσαν την ίδια ημέρα τη συνεργασία τους. Το πρώτο «τζάμπολ» στο νέο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο για τις 24 Μαΐου, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 8 Σεπτεμβρίου. Οι «πρωτευουσιάνες» θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους από την «Capital One Arena» στις 25 Μαΐου, κόντρα στις Κονέκτικατ Σαν, και την 1η Ιουνίου θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους στο νέο «σπίτι» τους, την «Entertainment and Sports Arena», απέναντι στις Ατλάντα Ντριμς. Θα προηγηθεί η περίοδος προετοιμασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να πείσουν για τις ικανότητές τους τον προπονητή της ομάδας, Μάικ Τίμπο.

  

Η 22άχρονη φόργουορντ/σέντερ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα της φέτος, από τη χώρα μας, και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη της στο WNBA.

Η 23χρονη γκαρντ, από την πλευρά της, προσπάθησε και πέρυσι να εξασφαλίσει συμβόλαιο με τις Ουάσινγκτον Μίστικς, αλλά «κόπηκε» μετά την προετοιμασία. Φέτος θα επιχειρήσει να κερδίσει θέση στο τελικό ρόστερ, ώστε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κορυφαίο γυναικείο πρωτάθλημα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ