24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μεσολόγγι: Πουαριέ αμετάπειστος, στην πόρτα της εξόδου (vid)

Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο φαίνεται ότι θα χάνει παίκτες φέτος το Μεσολόγγι με την ατυχία του να έχει χτυπήσει... κόκκινο. Ο Νταρέλ Πουαριέ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου για προσωπικούς λόγους που τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη Γαλλία και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να τον μεταπείσουν.

Ο Γάλλος σέντερ ο οποίος είχε αποκτηθεί για να αντικαταστήσει τον Τσαντ Μπράουν μετά τη μεταγραφή του, μίλσε εξηγώντας την απόφασή του και από εκείνη την ώρα έχει αρχίσει μια διαπραγμάτευση για να τον πείσουν έστω να μεταθέσει την αναχώρησή του. Ακόμα δηλαδή κι αν δεν του αλλάξουν γνώμη, να δώσει τουλάχιστον το παρών στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο. Το παιχνίδι αυτό ουσιαστικά είναι το τελευταίο χαρτί του Μεσολογγίου για να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής, αφού αν το χάσει μετά θα αναζητά ένα θαύμα.

Εκεί πλέον έχει επικεντρωθεί η προσπάθεια, δηλαδή στο να είναι στο γήπεδο αύριο ο Πουαριέ, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν να παλέψουν ο Γιάννης Σαχπατζίδης με τον Αλέξανδρο Σταματογιάννη απέναντι στους φορμαρισμένους και περισσότερους ψηλούς του Λαυρίου.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ