18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μεσολόγγι : Με Καλαμπάκο για την επάνοδο (vids)

Το καλοκαίρι του 2018 ο Χαρίλαος Τρικούπης βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Ανδρών, και το Μεσολόγγι ετοιμαζόταν για μια νέα μπασκετική περιπέτεια.

Ωστόσο η χρονιά δεν ξεκίνησε ιδανικά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Γιάννης Δημητριάδης και στις 28 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, ο Ντίνος Καλαμπάκος, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την θητεία του ως τεχνικός διευθυντής στον Ιωνικό Νίκαιας, να αναλαμβάνει να σώσει την παρτίδα.

Όχι μόνο το κατάφερε, αλλά την ερχόμενη σεζόν έφερε την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας σε πορεία πρωταθλητισμού και θριαμβευτικά για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Basket League. Ωστόσο, ελέω Covid-19 και με το γήπεδο του Μεσολογγίου να πληροί τις προϋποθέσεις, η ομάδα αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της και στο γειτονικό Αγρίνιο, και έτσι υποβιβάστηκε στην Α2.

Πλέον, στόχος φαίνεται να είναι η άμεση επάνοδος, και αυτό φαίνεται με την διαφαινόμενη παραμονή του Ντίνου Καλαμπάκου, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση, έχουν αναπτύξει κώδικες επικοινωνίας, και κοινής φιλοσοφίας, και χωρίς να έχουν συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες είναι διάχυτη η αίσθηση ότι υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί, κάτι που ανέφερε και ο άμεσος συνεργάτης του την χρονιά που μας πέρασε, Λευτέρης Καλογήρου, που μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε πως απομένουν τα τυπικά για να συνεχίσει να παραμένει ο Ντίνος Καλαμπάκος κάτοικος Μεσολογγίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ