22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεσολόγγι : Η περηφάνια του Σαχπατζίδη και το ευχαριστώ στον κόσμο (vid)

Το παρθενικό ταξίδι του Μεσολογγίου φτάνει στο τέλος του, με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να φιλοξενεί αύριο (28/4, 20:00) στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ, στο κύκνειο άσμα της στην Basket League.

Η πανδημία αποτέλεσε τροχοπέδη για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, η οποία δεν αγωνίστηκε στην φυσική της έδρα, ούτε οι φίλοι της είχαν την ευκαιρία να την δούνε ιδίοις όμμασι στην Basket League, αλλά ο Γιάννης Σαχπατζίδης μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ τους ευχαριστεί για την συμπαράσταση, αναφέροντας ότι η ομάδα του δεν φοβήθηκε κανέναν αντίπαλο.

«Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του

Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Α1. Κοιτάζοντας πίσω στη φετινή χρονιά δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για την προσπάθεια όλων, των συναθλητών μου, του τεχνικού επιτελείου και των ανθρώπων της ομάδας, της διοίκησης.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία, όμως παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι και δεν φοβηθήκαμε κανένα αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τόσες αντιξοότητες που φτάσαμε στο σημείο να μη μας ξαφνιάζει τίποτα! Από το γήπεδο μέχρι τη συχνές αλλαγές στο ρόστερ σχεδόν κανένας μήνας δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο!

Κλείνοντας θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο μας, ο οποίος αν και, λόγω των συνθηκών, δεν μπόρεσε να έχει φυσική παρουσία στο γήπεδο, μας στήριξε με κάθε τρόπο. Προσωπικά, δεν γνωρίζω καμία άλλη ομάδα, της οποίας οι οπαδοί στήριζαν με τα μηνύματά τους την προσπάθεια σε κάθε αγωνιστική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε όλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ