16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μεσολόγγι: Ενίσχυση με Όστοϊτς (pic+vid)

Το Μεσολόγγι παίζει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τη Λάρισα (03/04, 17:00) στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου προχώρησε στην απόκτηση του Ντανίλο Όστοϊτς, που θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Νταρέλ Πουαριέ.

Ο Όστοϊτς είναι 25 ετών, αγωνίζεται κυρίως στη θέση του φόργουορντ και ξεκίνησε τη σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα, όπου μετρούσε 9.ο πόντους και 7.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο νεαρός Σέρβος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και προπονείται με την ομάδα, με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και αποτελεσματικός στο κρίσιμο ματς. 

Υπενθυμίζουμε ότι και η Λάρισα θα έχει στο ρόστερ της έναν νέο παίκτη, τον Μπάξτον Χάγκινς, που αποκτήθηκε στη θέση του τραυματία Τζέρι Σμιθ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολογγίου: 

«Καλωσορίζουμε τον Danilo Ostojić στην πόλη μας. Ο Σέρβος forward είναι γεννημένος στις 11 Μαΐου 1996 και έχει ύψος 201cm. Αγωνίστηκε στην KK Dynamic στη Σερβία τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 έχοντας 7.9 πόντους 4.2 ριμπάουντ και 7.5 πόντους 4.7 ριμπάουντ ΜΟ, αντίστοιχα. Φέτος αγωνίστηκε στην Πολωνία με την HydroTruck Radom έχοντας 9 πόντους και 7.3 ριμπάουντ ΜΟ.
Ο Danilo ήδη προπονείται με την ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο το στο αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα.

Welcome Danilo!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ