18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μεσίνα αντί Πόποβιτς

Σε βαρύ «πένθος» έχει πέσει η οικογένεια του Γκρεγκ Πόποβιτς, λόγω της απώλειας της γυναίκας του, Έριν, με τον Έτορε Μεσίνα να αναλαμβάνει να προπονήσει τους Σπερς στον τρίτο προημιτελικό της Δύσης με τους Ουόριορς.

Η σύζυγος του Γκρεγκ Πόποβιτς, Έριν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, «βυθίζοντας» στη θλίψη την οικογένεια, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει δύο παιδιά και δύο εγγόνια στο διάστημα της κοινής τους ζωής. Ο οργανισμός των Σαν Αντόνιο Σπερς, σύλλογος όπου βρίσκεται ο «Ποπ» τα τελευταία 22 χρόνια, έχοντας φορέσει πέντε δαχτυλίδια ΝΒΑ, δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από την εξέλιξη, επιστρέποντάς του να αποχωρήσει για λίγο από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Κάπως έτσι, στο Game 3 με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που διεξάγεται σε λίγες ώρες (20/4, 4:30), αυτός που θα κοουτσάρει τ «Σπιρούνια» θα είναι ο Έτορε Μεσίνα. Ο Ιταλός τεχνικός, που βρίσκεται στο επιτελείο της ομάδας από το 2014, θα έχει έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, τη δυνατότητα να κατευθύνει τους παίκτες, αν και δεν είναι η πρώτη φορά της καριέρας του. Εν έτει 2016, ένα οικογενειακό πρόβλημα για τον Πόποβιτς ήταν και πάλι εκείνο που τον ανάγκασε να λείψει, με τον Μεσίνα να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, το γεγονός ότι ο Μεσίνα μπορεί σε λίγο καιρό να είναι παρελθόν από το Σαν Αντόνιο, καθώς είναι η προτεραιότητα των Χόρνετς για τον πάγκο τους και τέτοια εξέλιξη θα τον καταστήσει τον πρώτο Ευρωπαίο κόουτς σε θέση πρώτου προπονητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ