27.3 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Μελέτης: «Είχαμε ανάγκη την ανάσα»

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC πήρε ένα σημαντικό «διπλό» στο Λίντο, με τον Κωνσταντίνο Μελέτη να τονίζει ακριβώς το γεγονός αυτό, ενώ έπλεξε μέσω του Infosport.gr το εγκώμιο του Δειλινού για την προσπάθεια του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη νίκη της Χαλκίδας μέσα στο Λίντο«Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πάρα πολύ μεγαλή ανάγκη να πάρουμε μια… ανάσα βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική. Η ομάδα κάνει κάποια προσπάθεια να επανέλθει στο… δρόμο των επιτυχιών, με στόχο να δει με καλύτερες βλέψεις το μέλλον της. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Τα παιδιά του Δειλινού κάνουν μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Εμένα προσωπικά μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και θεωρώ ότι αυτή η ομάδα πρέπει να παραμείνει μέσα στο γήπεδο δουλεύοντας, για να φανούν και κάποια παιδιά, τα οποία είναι νεαρά σε ηλικία και μπορούν να παίξουν καλό μπάσκετ. Τώρα σε σχέση με την ομάδα μου. Το σύνολο μου είχε έλλειψη στο ρόστερ της. Ήρθε με λιγότερους παίκτες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτό το οποίο μας… βάραινε αρκετά ήταν το άγχος μας, μιας και θέλαμε να φύγουμε οπωσδήποτε με νίκη από τον σημερινό αγώνα, γιατί έρχεται ένα ματς την Κυριακή 27/1 (ΕΦΑΟΖ) που και εκεί θα κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη. Είναι πάρα πολύ σημαντικός αγώνας βαθμολογικά για εμάς».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος«Εγώ είμαι περίπου δυο εβδομάδες στην Χαλκίδα, οπότε δεν έχω σαφή εικόνα του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολύ καλές προσωπικότητες σε αθλητές, οι οποίοι δίνουν μια ποιότητα στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι δεδομένο και αρκετά καλό γιατί ανεβαίνει το επίπεδο της κατηγορίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ