19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μειοψήφησε ο Παναθηναϊκός!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, που έκαναν λόγο για ντέρμπι (τις τελευταίες μέρες μάλιστα σε όλη την Ευρώπη μετρούσαν τα... κουκιά και σχεδόν όλοι συμφωνούσαν ότι η τελική απόφαση θα έβγαινε με οριακή πλειοψηφία), η απόφαση να διακοπεί οριστικά η φετινή σεζόν σε Ευρωλίγκα και Eurocup χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή ελήφθη ομόφωνα από τις 11 ομάδες με τα δεκαετή συμβόλαια, που μετείχαν στη διαδικασία. Ή μάλλον σχεδόν ομόφωνα, αφού καταγράφηκε μια διαφωνία.

Αυτή του Παναθηναϊκού!

Στην τηλεδιάσκεψη των μετόχων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο, επέμεινε πολύ στις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει στις ομάδες η οριστική διακοπή. Υποστήριξε ότι με τη μη συνέχιση και ολοκλήρωση της διοργάνωσης διευρύνεται η οικονομική ζημιά των συλλόγων και εγκάλεσε την Ευρωλίγκα για το ότι δεν έχει ενημερώσει τις ομάδες για τα έσοδα που θα έχουν εν τέλει από τη φετινή σεζόν.

Γι' αυτό το λόγο εξέφρασε τη διαφωνία του με την τελική απόφαση για οριστική διακοπή και μάλιστα ζήτησε αυτή να καταγραφεί στα πρακτικά. Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να προσθέσει πως κατά τα λοιπά ο Παναθηναϊκός ήταν εξ αρχής σύμφωνος με τη διακοπή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ