27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μεγάριδα : Ο Αγγελόπουλος την οδηγεί σε πρωτόγνωρα μονοπάτια

Το ποιος παίκτης είναι ο Νίκος Αγγελόπουλος δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε εμείς, με την καριέρα του να μιλάει από μόνο της.

Έτσι, μόνο ευλογία είναι για την Νεανική Εστία Μεγαρίδας να τον έχει στο δυναμικό της, με τον 37χρονο πολύπειρο πάουερ φόργουορντ να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν φορέσει την φανέλα του συλλόγου. Ο Αβραάμ Καλλινικίδη που βρίσκεται και αυτός φέτος στα Μέγαρα διαθέτει τεράστια εμπειρία και πολύ βαρύ όνομα, όπως και ο Σωτήρης Καραποστόλου που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη ΝΕΜ, βοηθώντας την μάλιστα όταν αυτή βρισκόταν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, και τον Μάριο Μπατή για το όσο διάστημα πρόλαβε να αγωνιστεί πέρυσι πριν την οριστική διακοπή που έφερε ο Covid-19.

Ο Γιώργος Μάνταλος έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής, και με ρεκόρ 10-1 συγκατοικοί στην πρώτη θέση με το Αιγάλεω, έχοντας ως βασικό στόχο την άνοδο στην Α2. Σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι για τον σύλλογο έχει την τύχη να διαθέτει ως πρώτο σκόρερ τον Νίκο Αγγελόπουλο (16,6 πόντοι και 15 εύστοχα τρίποντα σε 11 αγώνες), ο οποίος διακρίνεται σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, με το triple-double (22 π, 11 ριμπ., 10 ασίστ) απέναντι στον ΕΦΑΟΖ να δείχνει το δρόμο.

Ο έμπειρος αθλητής ο οποίος στις αρχές του 2000 άρχισε να διακρίνεται στον Ηλυσιακό, αγωνίστηκε για 12 συνεχόμενα χρόνια στην Α1 με Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο και Κόροιβο Αμαλιάδας, έχοτνας και ευρωπαϊκές συμμετοχές, ενώ έχει διακρίσεις και με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία και σε πορείες πρωταθλητισμού με Φάρο Κερατσινίου και Χολαργό στην Α2, σε Δόξα Λευκάδας στην ίδια κατηγορία, ενώ επέστρεψε στο Αιγάλεω βοηθώντας το να βρεθεί στην Β' Εθνική. Πριν μετακομίσει στα Μέγαρα αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με το Εθνικό Πειραιά.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ