24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μεγάλο… παιχνίδι για πολλά κέρδη

Πάρα πολλές είναι οι διαθέσιμες επιλογές στο κουπόνι του στοιχήματος κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πληρωθούμε με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, το Ρέθυμνο θα παίξει με τον Προμηθέα. Οι Κρητικοί παρουσιάζονται ανεβασμένοι και θα τους εμπιστευτούμε κόντρα στους εξαιρετικούς έως τώρα Πατρινούς. Σημαντικός αγώνας και στην Αμαλιάδα με τον τοπικό Κόροιβο να κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ. Εδώ θα επιλέξουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων. Τέλος θα στηρίξουμε και τον άσσο στο παιχνίδι του Κολοσσού με τον ΓΛ Φάρο.

Στην Α2, ο Αρκαδικός θα υποδεχτεί τον Αμύντα και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ποντάρουμε ότι θα τα καταφέρει. Μεγάλο ντέρμπι στην Καρδίτσα, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών. Οι Θεσσαλοί κάνουν πολύ σοβαρή προσπάθεια και μπορούν να νικήσουν. Τέλος, στη Λάρισα, η ΑΕΛ θα παίξει με το Ψυχικό. Κι εδώ θα εμπιστευτούμε τη δύναμη της έδρας.

Για την ιταλική λίγκα,η Βενέτσια θα αντιμετωπίσει τη Ρέτζιο Εμίλια. Οι πρωταθλητές είναι το φαβορί κι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Στο γαλλικό πρωτάθλημα θα εμπιστευτούμε τη Βιλερμπάν στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Γκραβελέν, ενώ από την Μπουντεσλίγκα ξεχωρίσαμε το «διπλό» της Άλμπα Βερολίνου μέσα στην έδρα της Βούρτζμπουργκ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

(Τριάδα)  

Ρέθυμνο – Προμηθέας   1    1,97

Κόροιβος Αμαλιάδας – ΠΑΟΚ    2   1,55

Κολοσσός – ΓΛ Φάρος   1   1,26

(Τριάδα)

Αρκαδικός – Αμύντας     1    1,38

ΑΣ Καρδίτσας – Απόλλων Πατρών    1   1,87

Λάρισα – Ψυχικό   1    1,75

(Τριάδα)

Βενέτσια – Ρέτζιο Εμίλια    1    1,25

Γκραβελέν – Βιλερμπάν    2    2,38

Βούρτζμπουργκ – Άλμπα Βερολίνου  2   1,65

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ