27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Μεγάλο κέρδος ο Κόνιαρης»

Ο Απόλλων Τσόχλας,από τους πιο έμπειρους παίκτες στο παρκέ, ήταν κάτι παραπάνω από απλά στενοχωρημένος από αυτό το 2-0 και το τέλος της σειράς απέναντι στον Άρη, καθώς όπως είπε το είχε πιστέψει πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω. Έστρεψε το βλέμμα όμως και στο μέλλον,στα όσα είχε να πει, κάνοντας μια ειδική αναφορά στον Αντώνη Κόνιαρη.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Τελειώσαμε άδοξα τη χρονιά που πιστεύαμε ότι θα είχε καλύτερο επίλογο. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Για το παιχνίδι δεν είμαι σε θέση να πω πολλά. Ο  Άρης έβαλε δύσκολα σουτ και άνοιξε το παιχνίδι. Ήταν καλύτερος στην επίθεση. Πιστεύω ότι είμαι πιο στεναχωρημένος, γιατί ήμασταν καλύτερη ομάδα από πέρσι, είχαμε και καλύτερα παιδιά. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.Όλα τα ματς με τον Άρη ήταν στον ίδιο ρυθμό και τα τέσσερα. Είχαμε άστοχα σουτ και βολές, αλλά αυτό ίσχυε σε όλη τη χρονιά. Επιστρέψαμε, αλλά ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Ίσως δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι από άγχος. Το σκέφτηκα και εγώ πως θα έπρεπε να ηρεμήσουμε, δεν τελείωνε το ματς, αλλά δεν ήμασταν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι”.

Ενώ για το μέλλον του πρόσθεσε: «Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ τόσα χρόνια και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Και σε μια τελευταία ερώτηση στάθηκε ιδιαίτερα στον Αντώνη Κόνιαρη: «Είμαι πολύ στεναχωρεμένος, μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Μας άξιζε, είχαμε καλύτερη ομάδα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ακόμη και στο τέλος. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, ήμασταν καλοί όμως στην Ευρώπη, νικήσαμε ακόμη και την πρωταθλήτρια ομάδα. Μας στοίχισε βέβαια με ήττες λόγω κούρασης. Θα παίρναμε την 4η θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά είχαμε ατυχίες. Μου αφήνει τελικά ένα θετικό πρόσημο μάλλον η χρονιά. Μεγάλο κέρδος είναι ότι έβγαλε η ομάδα ένα παιδί 19 χρόνων που παίζει βασικός. Θεωρώ τον Κόνιαρη από τα παιδιά που μπορούν να παίξουν και στην Εθνική Ομάδα. Τον στήριξε όλη η ομάδα και έδειξε τις δυνατότητες του”.

*Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, μίλησαν στα κανάλια NovaSports ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Ουίλ Κάμινγκς. Ο πρώτος δηλαδή δεν μίλησε καλά καλά, με τη στενοχώρια του να είναι κάτι παραπάνω από απτή: «Δυστυχώς αποκλειστήκαμε... Οι 84 πόντοι που δεχθήκαμε δείχνει πως η άμυνά μας δεν ήταν καθόλου καλή. Δώσαμε εύκολα καλάθια. Αλλά και στην επίθεση δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια  πικρή γεύση, γιατί αποκλειστήκαμε. Τίποτα άλλο... Πικρή γεύση».

Ο Ουίλ Κάμινγκς που ήταν από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Άρη τόνισε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δεν θέλαμε να επιστρέψουμε στο παρκέ για ένα τρίτο παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε καλά στον αγώνα και στις προκλήσεις που αυτό μας έβαλε. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Παίζουμε καλό μπάσκετ στα πλέι οφ, καλύτερο σε σχέση με την κανονική περίοδο. Τώρα άλλωστε είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ