21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μεγάλη χορηγική συμφωνία για την Καρδίτσα (pic)

Η σοβαρή σε διάρκεια προσπάθεια που γίνεται στην Καρδίτσα και οι συντονισμένες κινήσεις των ανθρώπων της διοίκησης, έφεραν σε δύσκολους και περίεργους καιρούς μια πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία. Η αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων Βιολογικό Χωριό είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί ελπίζοντας η συνεργασία να είναι μακρόχρονη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων δίπλα στον Α.Σ.Κ.
Το Βιολογικό Χωριό Χρυσός Χορηγός του Α.Σ.Καρδίτσας
Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως Χρυσός Χορηγός της ανδρικής μας ομάδας για την περίοδο 2020-2021, θα είναι το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων.
Πρόκειται για μια νέα και φιλόδοξη συνεργασία για το σύλλογό μας, που έχει την τιμή να εντάσσει στους κεντρικούς χορηγούς του, μια από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις στο χώρο της υγιεινής διατροφής.
Υγιεινή διατροφή και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας από το Βιολογικό Χωριό
Το Βιολογικό Χωριό δραστηριοποιείται στον χώρο των βιολογικών προϊόντων από το 2008 και σήμερα, είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων με 12 καταστήματα σε όλη την Αττική αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα πανελλαδικής εξυπηρέτησης.
Καθώς η ζήτηση για ποιοτικά και υγιεινά τρόφιμα και προϊόντα συνεχώς αυξάνεται, όραμα της εταιρείας είναι να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στη σύγχρονη υγιεινή διατροφή του καταναλωτή. Η αποστολή του Βιολογικού Χωριού είναι η παροχή υγιεινών βιολογικών τροφίμων σε όσο το δυνατό περισσότερους καταναλωτές. Η υποστήριξη της υγείας όλων των ανθρώπων αλλά και η διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του πλανήτη μας αποτελεί βασική αξία για τον όμιλο. Πρώτιστο μέλημα του Βιολογικού Χωριού είναι να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και να ανοίγει συνεχώς νέους δρόμους στη σύγχρονη διατροφή με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, την ποιότητα ζωής του αλλά και στο φυσικό περιβάλλον. Το 2020 βρίσκει το Βιολογικό Χωριό σε δημιουργική πορεία ανάπτυξης, δίνοντας την ευκαιρία αγοράς μοναδικών προϊόντων ευρείας ποικιλίας σε όλο και περισσότερους καταναλωτές.
Στο Βιολογικό Χωριό, οι βιοκαταναλωτές θα βρουν –εκτός άλλων- μια πλούσια γκάμα προϊόντων ειδικής διατροφής (αυστηρά χορτοφαγικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη), διάφορα superfoods, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα διεθνούς κουζίνας, αλλά και είδη προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης.
- Δημήτρης Κρομμύδας: «Το Βιολογικό Χωριό δίπλα στον Α.Σ.Καρδίτσας»
Το
Βιολογικό Χωριό
θα κοσμεί την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών, προβάλλοντας το συνδυασμό της υγιεινής διατροφής με την αθλητική δραστηριότητα. Πολύ σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συνεργασίας, έχει ο Δημήτρης Κρομμύδας, ένας εκ των ιδιοκτητών του Βιολογικού Χωριού. Ο Καρδιτσιώτης επιχειρηματίας, δήλωσε σχετικά με τη στήριξη του Α.Σ.Καρδίτσας από το Βιολογικό Χωριό: «Στον Α.Σ.Καρδίτσας τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σημαντική και σοβαρή προσπάθεια που αξίζει τον κόπο να στηριχθεί από όλους τους Καρδιτσιώτες. Το Βιολογικό Χωριό θα είναι δίπλα στον Α.Σ. Καρδίτσας, για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει βάλει η διοίκηση, και να φτάσει εκεί που ονειρεύονται οι φίλοι του συλλόγου».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ