17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Μεγάλη τιμή για τον Προμηθέα Πατρών» (pics)

Άλλη μία επιτυχία για την «οικογένεια» του Προμηθέα Πατρών, που είδε ακόμα ένα μέλος της να καλείται στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών.

Μετά τους Χρήστο Σαλούστρο και Νίκο Γκίκα που κλήθηκαν στην προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, και τον Κώστα Μίσσα που παραμένει σταθερό μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνεχίζοντας πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τεχνικός σύμβουλος, ο Γιάννης Ελευθεριάδης επιστρέφει στην «επίσημη αγαπημένη», μετά την πρόσφατη παρουσία του στους Εφήβους. Ο έμπειρος τεχνικός, που κατέχει το πόστο του βοηθού στον Προμηθέα Πατρών, θα σταθεί και στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού Θανάση Σκουρτόπουλου, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο μέσω της ΕΟΚ. Μεγάλη τιμή χαρακτήρισαν την κλήση του οι Πατρινοί.

Η ανακοίνωση: «Μια -ακόμα- μεγάλη τιμή περίμενε την οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας σήμερα, καθώς η Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε πριν από λίγο πως ο βοηθός προπονητής του Προμηθέα Γιάννης Ελευθεριάδης θα είναι (μαζί με τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη) ένας από τους 3 συνεργάτες του Θανάση Σκουρτόπουλου στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ανακοινώνει ποιοι προπονητές θα σταθούν στο πλευρό του, ως βοηθοί, ενώ στις τάξεις της «γαλανόλευκης» παραμένει και ο Κώστας Μίσσας, ως τεχνικός σύμβουλος.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Ελευθεριάδης ανήκει στην οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας τα τελευταία 3 χρόνια. Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ήταν πάλι στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας την τελευταία φορά που η Εθνική κατέκτησε μετάλλιο (το χάλκινο, το 2009 με προπονητή τον Γιόνας Καζλάουσκας), αλλά και παλαιότερα στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 (5η θέση με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη) και το Πανευρωπαϊκό του 2003 (5η θέση με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη). Και βέβαια, δεν πρέπει να λησμονήσουμε, τη συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Εφήβων, που κατέκτησε με προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων στον Βόλο».

 

    



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ