23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μεγάλη συμμετοχή στο «Αλέκος Καρυπίδης» (pics)

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το δεύτερο τοπικό σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018, που έλαβε χώρα στο ΕΑΚ Κομοτηνής.

Οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, Νεοκλής Λεμονίδης και Θανάσης Μολυβδάς, που ήταν οι ομιλητές του «Αλέκος Καρυπίδης», μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκομένους, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και τις δύο ημέρες.

Η ανακοίνωση: «Με τους προπονητές της Ροδόπης να δίνουν δυναμικό παρών  ολοκληρώθηκε το δεύτερο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018. Το «Αλέκος Καρυπίδης» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. το διήμερο 16-17 Μαρτίου στο «ΕΑΚ Κομοτηνής» περιλάμβανε υψηλού επιπέδου ομιλίες από τους Ροδόπουλο, Κοκκινόπουλο, Λεμονίδη και Μολυβδά. Πριν την έναρξη του Σεμιναρίου ο ΣΕΠΚ δια του Αντιπροέδρου του, Σούλη Μαρκόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του Αλέκου Καρυπίδη, καθώς το Σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του.

Το παρών στο Σεμινάριο έδωσαν δεκάδες προπονητές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο Κλειστό της Κομοτηνής βρέθηκαν αρκετοί τεχνικοί, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις τριγύρω περιοχές αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη θέληση για επιμόρφωση. Μετά το τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις ομιλίες που παρακολούθησαν, καθώς οι Θόδωρος Ροδόπουλος, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, Νεοκλής Λεμονίδης και Θανάσης Μολυβδάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις και λεπτομέρειες».

      



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ