28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για το Κύμη – ΑΕΚ

Το ΚΓ "Τάσος Καμπούρης" στην Χαλκίδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την Basket League. Η Κύμη υποδέχεται την ΑΕΚ  για την 6η αγωνιστική το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 18.00 και όπως ανακοίνωσαν οι οικοδεσπότες, υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια. Για όσους θέλουν να κλείσουν την δική τους θέση στο κλειστό της Κανήθου, η ΚΑΕ Κύμη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι της Betshop Basket League φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης"! Η Κύμη, η ομάδα της Εύβοιας, υποδέχεται την "Βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς την νίκη. Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 18:00. Επειδή η ζήτηση αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη, σας καλούμε να εξασφαλίσετε εγκαίρως την παρουσία σας στον σπουδαίο αυτό αγώνα, αποκτώντας το εισιτήριο σας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

α) από το γραφείο της ομάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκίδας "Τάσος Καμπούρης"(καθημερινά 10:00 ως 14:00 και 17:00 ως 20:00)

β) από το κατάστημα Watt+Wolt (Αβάντων 81, Χαλκίδα)

γ) από το Seven spots (Ελ. Βενιζέλου 60)

δ) ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva.gr www.viva.gr/tickets/sports/kae-kimis-eisitiria-agonon-2018-19/

Σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει της σχετικής νομοθεσίας απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση και παραλαβή του εισιτηρίου σας είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Κανονικό εισιτήριο: 15 ευρώ

Vip εισιτήριο: 20 ευρώ

Φοιτητικό εισιτήριο(με επίδειξη φοιτητικού πάσο): 8 ευρώ

Εισιτήριο Ανέργων(με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 8 ευρώ

Εφηβικό εισιτήριο(16-18 ετών): 8 ευρώ

Παιδικό εισιτήριο(6-15 ετών): 5 ευρώ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ