23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλη δωρεά του Μούσα στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Ο Ντζάναν Μούσα μπορεί να βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του, αλλά δεν την ξεχνά. Το αποδεικνύει και η δωρεά που έκανε στο νοσοκομείο της πόλης που μεγάλωσε, του Μπίχατς στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Ο άσος των Μπρούκλιν Νετς αγόρασε και δώρισε ιατρικό εξοπλισμό για να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορονοϊού. "Είδα μέσω ίντερνετ την ανησυχία που υπήρχε, καθώς δεν υπάρχει ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός στη Βοσνία. Έτσι πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και του ρώτησα "χρειάζεστε κάτι από μένα;" Μου είπαν τι χρειαζόταν κι έστειλα αυτά τα δύο μηχανήματα. Είναι τα πρώτα που φτάνουν όχι στο Μπίχατς, αλλά σε όλη τη χώρα. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω έστω κι έτσι".

Ο Μούσα είχε βοήθεια και από την Ένωση Παικτών του ΝΒΑ για την αγορά των μηχανημάτων αυτών, τα οποία παρέδωσε ο αδελφός του Ντζένις που βρίσκεται στη Βοσνία. Όσο για το πως περνάει την ώρα του ο ίδιος στο Μπρούκλιν; "Βρίσκομαι σε έναν πολύ καλό οργανισμό. Μας κρατούν μαζί μέσα από προγράμματα γυμναστικής μέσω Face Time. Νομίζω είναι μοναδικό στο ΝΒΑ να έχεις τέτοια επαφή με τους GM και τον Ζακ Βον. Όλοι το επιτελείο έχει επικοινωνία μαζί μα. Ο Τιάγκο Σπλίτερ μου στέλνει βίντεο από παίκτες να μελετήσω. Περισσότερο θέλω να μελετήσω τον Μάνου Τζινόμπιλι. Είναι ωραίο γενικότερα που νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε μια οικογένεια που νοιάζεται για σένα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ