26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Μεγάλα διπλά για Μπανταλόνα και Μανρέσα (vids)

Με δύο αγώνες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τους παρακολούθησαν μέχρι το τέλος, έκλεισε το αποψινό πρόγραμμα στην ACB και έπειτα από τη νίκη της Μπιλμπάο επί της Ομπραντόιρο. Μπανταλόνα και Μανρέσα σημείωσαν εκτός έδρας νίκες επί της Ανδόρα και της Μάλαγα αντίστοιχα.

 


Με «βομβαρδισμό» τριπόντων (11/17), η Μπανταλόνα επιβλήθηκε νίκησε την Ανδόρα με 89-87. Ο Άντε Τόμιτς δεν είχε βέβαια συμμετοχή στον... βομβαρδισμό, όμως ήταν ο κορυφαίος της έχοντας 19 πόντους, 9/13 δίποντα, εννιά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Τάισον Πέρεζ είχε 16 πόντους και έξι ριμπάουντ για την Ανδόρα που πήρε 19 πόντους από τον Τζέρεμι Σένγκλιν.

Η Μανρέσα έπαιξε με τη φωτιά αφού ήταν μπροστά με 15 (58-73) στο τέλος της τρίτης περιόδου, η Μάλαγα έκανε την προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση και λίγο έλειψε να τα καταφέρει. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεζ όμως κράτησε τη νίκη με 90-86. Ο Πέρεζ με 13 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και οχτώ ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ από την άλλη πλευρά ο Τιμ Αμπρομάιτις είχε 15 και έξι ριμπάουντ.

 


Photo Credits: ACB



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ