21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μαϊάμι Χιτ: Από Νοέμβριο η επιστροφή Ολαντίπο (vid)

Μπροστά σε άλλη μία μακροχρόνια απουσία βρίσκεται ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος τραυματίστηκε τον Απρίλιο και στα μέσα Μαΐου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον τετρακέφαλο. Όπως ενημερώνουν οι ειδικοί, έπειτα από την πρώτη εξέταση της προόδου του Αμερικανού, ο Ολαντίπο αναμένεται να προλάβει να είναι έτοιμος για επιστροφή μέσα στον Νοέμβριο.

Όπως ενημερώνει το ESPN και ο έγκριτος Έιντριαν Βονιαρόφσκι, η πρόοδος του Ολαντίπο μετά την εγχείρηση στον τετρακέφλο, τη δεύτερη μέσα σε τρία χρόνια διόρθωσε μία σοβαρή ζημιά την οποία είχε ο 29χρονος παίκτης, και η οποία μάλιστα προξένησε έκπληξη στους ειδικούς, καθώς ο παίκτης δεν θα έπρεπε να μπορεί να αγωνίζεται με το πόδι του σε αυτήν την κατάσταση. Ο Βίκτορ Ολαντίπο θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και υπολογίζει να μπορεί να πατήσει στα παρκέ τον Νοέμβριο.

Το ερώτημα είναι με ποια ομάδα θα μπορέσει να το κάνει αυτό, καθώς το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ως μέλος των Θάντερ λήγει φέτος το καλοκαίρι και μένει ελεύθερος. Οι Χιτ σίγουρα δεν θα θελήσουν να του δώσουν max συμβόλαιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και μένει να δούμε αν ο παίκτης, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με Ρόκετς και Χιτ, θα ρίξει "νερό στο κρασί του" και θα παραμείνει στο Μαιάμι με κάποιο χαμηλότερο συμβόλαιο.

https://www.youtube.com/watch?v=JbTy0ry5gXM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ