23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μαχητές: «Εις το επανιδείν»

Η διοίκηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που εργάστηκαν σκληρά για να παραμείνει η ομάδα στην Α2. Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα των Πεύκων τους εύχεται καλή επιτυχία.

Αναλυτικά:

«Εκτός από τη Διοίκηση, τον head coach και τους παίκτες οι αθόρυβοι παράγοντες μιας επιτυχίας είναι όλο το τεχνικό σταφ. Ο Στέργιος Χαλκιάς για 4 συναπτά έτη και ο Τάσος Κουγιουμτζίδης για 2 έτη, εργάστηκαν με ζήλο, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό και βοήθησαν το σύλλογο μας να φέρει στα Πεύκα μεγάλες επιτυχίες. Τους ευχαριστούμε για όλη τους την προσφορά στο σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε οτιδήποτε καινούργιο επιχειρήσουν. Και όπως είπαμε και με τους δύο δεν λέμε "Αντίο" αλλά "Εις το Επανιδείν».

Από την μεριά του ο Τάσος Κουγιουμτζίδης έγραψε στο facebook:

«Μετα απο δυο υπέροχες χρονιές στην μεγαλη οικογενεια των Μαχητων πευκων ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρώσω κ εγω τον κύκλο μου μαζι με ολο το coaches staff τις αντρικής ομάδας.

Θα ηθελα απο καρδιας να ευχαριστήσω την διοίκηση των Μαχητων πευκων και ιδιαίτερα τον Αποστολο Συμεωνιδη που μου έδωσαν την δυνατότητα να εργαστώ σε ενα τοσο σπουδαίο project γεμάτο επιτυχιες κ εμπειρίες,καθως και τον Ανεστη Χριστοφοριδη(team manager one year) που η συμβολή του στην μετακίνηση μου στην οικογενεια των Μαχητών πευκων ηταν καταλυτική!

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους αθλητές μου που συνεργάστηκα μαζι τους μικρούς κ μεγάλους κ τους ευχομαι να ειναι υγιείς με την καλυτερη δυνατή πρόοδο και καλη συνεχεια στις καριέρες τους καθως και καλη τύχη στους συνοδοιπόρους Στεργιο,Ακη,Σπυρο.

Για το τελος άφησα το μεγαλυτερο ευχαριστω στον coach Χατζηκυριακιδη που μου έδωσε την δυνατότητα να δουλέψω διπλα του στο υψηλότερο επίπεδο με πιστη,συνέπεια,αξιοπρέπεια,επαγγελματισμό!!!

Υ.Γ Στα ιδια μερη θα ξαναβρεθουμε....

One spirit...one team...one win...!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ