27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

«Μαχητές» δίχως έλεος… (vid)

Το Γκόλντεν Στέιτ πετούσε... φωτιές, την ώρα που το Σαν Αντόνιο είχε μείνει στη χαμένη ευκαιρία του πρώτου τελικού της Δύσης και το 136-100 μαρτυρά την εικόνα του αγώνα, ενώ το 2-0 στη σειρά δίνει σαφές προβάδισμα στους πρωταθλητές του 2015.

Τα κλισέ έχουν κουράσει τους πάντες, αλλά όσο κι αν θέλει κάποιος να το αποφύγει, αυτό το παιχνίδι ήταν «παράσταση για έναν ρόλο». Η παρέα του Στέφεν Κάρι έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στα «σπιρούνια» που έμειναν να κοιτούν και είχαν την καλύτερη θέση στο σόου της ομάδας του Σαν Φραντσίσκο.

Από το πρώτο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους και στην ουσία τέλειωσαν τον αγώνα, καθώς είχαν ξεφύγει με 33-16. Όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο μεγάλωνε και η διαφορά και δεν έδειχνε κανείς διατεθειμένος να πατήσει το φρένο. Το 72-44 του ημιχρόνου έγινε 106-75 στο 36' και η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος από πολύ νωρίς.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είχε γίνει έξαλλος μετά το πρώτο παιχνίδι διότι γνώριζε ότι δεν υπήρχε καμία ρεαλιστική ελπίδα μετά τον τραυματισμό του Καουάι Λέοναρντ, στην περιβόητη φάση με τον Ζάζα Πατσούλια. Διότι κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ήδη οι Σπερς παίζουν χωρίς τον Τόνι Πάρκερ ο οποίος χτύπησε κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς.

Πλέον οι «μαχητές» οι οποίοι είναι πιο αγριεμένοι από ποτέ ετοιμάζονται σιγά-σιγά για να τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τους τελικούς του ΝΒΑ, για τρίτη διαδοχική σεζόν. 

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο κορυφαίος για τους Ουόριορς τελειώνοντας το ματς με 29 πόντους (2/4δ., 6/9τρ., 7/7β.), 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ παίρνοντας ανάσες στο τέλος ενόψει της συνέχειας. Στους 16 πόντους σταμάτησε ο Ντουράντ, ενώ ο ΜακΚόου έφτασε τους 18.

Από την άλλη για τους Σπερς πρώτος σκόρερ ήταν ο Σίμονς με 22 πόντους, ενώ ο Όλντριτζ σημείωσε μόλις 8...

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ