21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μαχητές : Ανανέωσαν Βαϊντερλής, Πετράκης, επέστρεψε ο Μπάδης (pics)

Ακόμη τρεις κινήσεις για τους Μηχητές, που δίνουν σχήμα στο ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, για 5η σεζόν θα παραμείνει στα Πεύκα ο 23χρονος σέντερ, Γιώργος Βαιντερλής, ενώ επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Ηλίας Μπάδης, ο οποίος αγωνίζονταν στον Ναύαρχο Βότση.

Επίσης για μια ακόμη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ο 23χρονος γκαρντ, Τίμος Πετράκης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μακαμπί.

Αναλυτικά :

«-ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪΝΤΕΡΛΗΣ

Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας , για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο, την 5η κατά σειρά , με τον αθλητή Γιώργο Βαϊντερλή .

Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία , χωρίς τραυματισμούς.

Ο Γιώργος Βαϊντερλής δήλωσε :
«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμη μια χρονιά παίκτης των Μαχητών Πεύκων. Ευελπιστώ να έχουμε μια χρόνια μακριά από τραυματισμούς και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της!»

-Επιστροφή του Ηλία Μπάδη στα Πεύκα

Ο Ηλίας Μπάδης επιστρέφει στην ομάδα που έμαθε το μπάσκετ και ξεκίνησε την καριέρα του . Έχει αγωνισθεί με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα παίδων και εφήβων του συλλόγου και μετά από τη συμμετοχή του σε ομάδες που αγωνιζόταν σε εθνικές κατηγορίες , επιστρέφει να αγωνιστεί και να βοηθήσει στην προσπάθεια του συλλόγου στη Β’ Εθνική .
Ο σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Η δήλωση του παίκτη :
"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που ξεκίνησα την μπασκετική μου πορεία. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε αλλά και τους προσωπικούς μου, διανύοντας μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

-Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον παίκτη της ανδρικής ομάδας Τίμο Πετράκη .
Ο χαρισματικός guard θα αγωνιστεί για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν 2021-22 με τα χρώματα της ομάδας των Πεύκων .
Ο Σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ