21.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μαχαίρας: “Μπάσκετ δεν παίζουν τα ονόματα”

Ο Εθνικός θα βρει απέναντι του τον Φάρο Κερατσινίου και ο Κώστας Μαχαίρας δεν… φοβάται ούτε το αήττητο σερί του αλλά ούτε και ονόματα που διαθέτει η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη.

Ο σέντερ των Πειραιωτών, τόνισε πριν το πολύ δύσκολο παιχνίδι πως “μπάσκετ δεν παίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε τα μπάτζετ. Θα είμαστε πέντε εναντίον πέντε ανά πάσα στιγμή στο παρκέ και παρότι γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας θέλουν διακαώς τη νίκη, πιστεύω στην ομάδα μου και στο κίνητρό μας. Θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ για να μας νικήσουν”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Εθνικού, Βαγγέλης Βλάχος, δήλωσε: “ Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ' αυτόν θα παίξουμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί, αλλά εμείς στην έδρα μας γινόμαστε καλύτεροι και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους. Το ίδιο θα κάνουμε και αύριο. Θα μπούμε να παλέψουμε, να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο τη νίκη και να τη διεκδικήσουμε” και συμπλήρωσε: “Από τη στιγμή που ο Εθνικός εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, αναβαθμίστηκε ο στόχος μας. Πλέον θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και γι' αυτό κυνηγάμε όλα τα ματς, να μαζέψουμε όσο περισσότερες νίκες και στο τέλος να κάνουμε ταμείο, για να δούμε αν μας φτάνουν”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ