22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μαχήτριες από γενιά σε γενιά (vids+pics)

Η Εθνική Γυναικών πέρασε στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2021 και μια νέα γενιά την οδηγεί στις επόμενες επιτυχίες, έχοντας ιστορική ευκαιρία για την καθιέρωση του μπάσκετ γυναικών στην αθλητική και επαγγελματική μας καθημερινότητα.

Το ελληνικό μπάσκετ είναι αλήθεια, ότι βιώνει περίοδο παρακμής. Οι επιτυχίες πια δεν είναι οι ίδιες με το παρελθόν, ούτε και τα κριτήρια, με τα οποία αυτές υπολογίζονται. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι «ρίζες» του στο παγκόσμιο στερέωμα είναι τόσο «βαθιές», που καταφέρνει πάντα με κάποιο τρόπο να πρωταγωνιστεί και να θυμίζει το λόγο, που για πολλούς θεωρείται εθνικό μας άθλημα.

Τα υπέροχα και φίνα κορίτσια μας, δυστυχώς, δε λαμβάνουν την προβολή, που θα άξιζαν, με αποτέλεσμα σε έναν αγώνα που έκρινε την πρόκριση στη Σλοβενία να μην υπάρχει μετάδοση από την κρατική τηλεόραση, ή οποιοδήποτε άλλο σταθμό, κάτι που σήμαινε πως μοναδική λύση απέμενε το αξιόπιστο YouTube της FIBA. Κάθε φορά, όμως, όταν έρχονται τα κρίσιμα, θυμίζουν ότι είναι... Δείτε περισσότερα στο Sports3.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ