17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαυροκεφαλίδης έτοιμος για Περιστέρι!

Τα "διαδικαστικά" ενίοτε αποδεικνύονται πολύ σοβαρότερα από τα ουσιαστικά θέματα και κάπως έτσι, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει οριστικά την Πάτρα και τον Προμηθέα και να φορέσει την φανέλα του Περιστερίου.

Ο διεθνής σέντερ είχε φτάσει σε μια κατ' αρχήν συμφωνία με τον Προμηθέα για την ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου της συμφωνίας τους, αλλά το οριστικό χρειαζόταν να λυθούν κάποια επιμέρους θέματα. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι η καλή διάθεση δεν ήταν αρκετή για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, δημιουργήθηκαν μάλιστα και εντάσεις αλλά οι σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί τους προηγούμενους μήνες οδηγούν κατά τα φαινόμενα και στην απόφαση ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του.

Το Περιστέρι εξ αρχής είχε κάνει "διακριτική" εμφάνιση, γνωστοποιώντας το ουσιαστικό του ενδιαφέρον αλλά γνωρίζοντας ότι με υπαρκτό συμβόλαιο με άλλη ομάδα δεν μπορούσε να περιμένει. Την πρώτη φορά που υπήρξε φημολογία για επικείμενη συμφωνία, είχε γίνει επαφή αλλά είχαν μάθει ακριβώς αυτό, ότι ο Μαυροκεφαλίδης θα έκανε και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του στην Πάτρα.

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, το Περιστέρι εμφανίστηκε εκ νέου, έγινε μια δυνατή διαπραγμάτευση για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και το τέλος ήταν αίσιο με τον 36χρονο σέντερ που συνεχίζει να κάνει την διαφορά στις ομάδες που τον εμπιστεύονται, να ετοιμάζεται για τον 14ο σταθμό της επαγγελματική του καριέρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ