17.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μαυροειδής: «Να συσπειρωθούμε και να δώσουμε ό,τι έχουμε»

Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού της ταξιδιού η ΑΕΚ επικεντρώνεται στην Basket League και το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (13/3, 19:00).

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ,  αναφέρθηκε στο ματς και τόνισε πως η "Ένωση" πρέπει να διαχειριστεί την αλλαγή προπονητή και να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Να δώσουμε ότι έχουμε

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς η Ευρώπη τελείωσε για μας νομίζω κάπως άδοξα. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα πιο μακριά και να περάσουμε τη Μονακό. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ένα μεγάλο ματς και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις top ομάδες τις Ευρώπης.

Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την αλλαγή που έγινε με τον προπονητή και να συγκεντρωθούμε για το αυριανό ματς. Σίγουρα μπορεί για κάποιους να είναι λίγο περίεργη η κατάσταση αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα που έχει ο αντίπαλος μας. Τα δουλέψαμε μαζί με τον προπονητή στο διάστημα που είχαμε για να προετοιμαστούμε και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όπως είπα και πριν πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου ίσως να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ