23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαυροειδής: «Έχουμε πεισμώσει» (vid)

O Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε μέσα απο το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ για την ερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (16/5, 17:οο). Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 μετά την εντός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ με σκορ 81-73 και η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα κρίνει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά των playoff της Basket League. Ο έμπειρος ψηλός της ΑΕΚ δήλωσε πως οι παίκτες της «Ένωσης» έχουν πεισμώσει και θεωρεί πως η ομάδα του έχει τη ποιότητα για να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Φτάσαμε στο τρίτο ματς, μετά την ήττα που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε πολύ κακή εμφάνιση και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, να ισοφαρίσει στη σειρά και να αναθαρρήσει.

Έχουμε μπροστά μας έναν «τελικό» αύριο, ένα ματς «ζωής ή θανάτου» και ο μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη, η οποία θα μας δώσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Όλοι στην ομάδα έχουμε πεισμώσει και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε σκληροί στην άμυνα, να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πετύχει εύκολα καλάθια. Πιστεύω, ότι διαθέτουμε την ποιότητα σε σχέση με τον αντίπαλό μας και θα είμαστε εμείς αυτοί, που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ