17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαυροειδής: “Είμαστε πολλοί οι… μαθουσάλες εδώ πέρα!” (vid)

Για το τέλος μίας απαιτητικής χρονίας μίλησε ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος υποστήριξε ότι φέτος η ΑΕΚ τα έζησε όλα, ενώ φρόντισε και να αστειευτεί για το τέλος εποχής των... "μαθουσάλων" που έχει η ομάδα, ύστερα από την "τριπλή" αποθέωση των συμπαικτών του σε αυτόν, τον Νίκο Ζήση και τον Γιόνας Ματσιούλις!

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε νωρίς με το Final 8. Τα έχουμε ζήσει όλα και τα οικονομικά προβλήματα θα προσθέσω εγώ. Όσοι ήμασταν παλεύαμε, τα δώσαμε όλα. Εμείς παλέψαμε για να δείξει η ομάδα το ίδιο πρόσωπο μέχρι το τέλος» θα αναφέρει πολύπειρος σέντερ της ΑΕΚ, ενώ όταν ερωτηθεί για την συνέχεια της καριέρας του αλλά και τα πολλά... κεφάλαια που κλείνουν στο ρόστερ της ομάδας, ανέφερε αστειευόμενος για... μαθουσάλες!

«Δεν ξέρω ποιος θα σταματήσει, είμαστε πολλοί οι μαθουσάλες εδώ πέρα. Δεν θέλω να πω για κανέναν, ο καθένας θα το ανακοινώσει στην ώρα του. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, ή θα σταματήσω, αν θα βρεθώ σε άλλο πόστο. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα, πρέπει να γίνει ένα reset. Θέλω να ξεκινήσω από το γήπεδο το καινούργιο και όλα αυτά»

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ