20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μαυροειδής: «Έχω αγωνία για την πόλη που θα σπάσει το ρεκόρ»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα πάρει μέρος και φέτος στα τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», του ΠΣΑΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς δήμους και τις τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, καθώς και τους συνδέσμους κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα διεξαχθούν φέτος σε έξι πόλεις. Ο 32άχρονος σέντερ της ΑΕΚ μίλησε για τους αγώνες κι εξέφρασε την αγωνία του για τα ποια από τις έξι πόλεις θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συναρπαστικό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι και όλη η Ελλάδα θα παίζει μπάσκετ. Είναι πολύ ευχάριστο που φέτος θα διεξαχθούν σε έξι πόλεις τα τουρνουά 3on3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό". Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη του κόσμου και αυτό μας χαροποιεί. Ύστερα από πολλά χρόνια δεν υπάρχει και κάποια μεγάλη διοργάνωση, οπότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να δει περισσότερους διεθνείς καλαθοσφαιριστές. Προσωπικά, έχω αγωνία για το ποια πόλη θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές και αυτό νομίζω μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο κίνητρο για όσους θέλουν να πάρουν μέρος, να δούμε δηλαδή ποια πόλη θα σπάσει το ρεκόρ. Σας περιμένουμε όλους να παίξουμε και να διασκεδάσουμε», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Δημήτρης Μαυροειδής.

Θυμίζουμε πως το τουρνουά θα «ταξιδέψει» φέτος στη Θεσσαλονίκη (26-‪27 Μαΐου), τις Αχαρνές (9-10 Ιουνίου), το Χαϊδάρι (16-17 Ιουνίου), την Ελευσίνα (23-‪24 Ιουνίου), το Γαλάτσι (‪30 Ιουνίου-1 Ιουλίου) και τα Χανιά (7-‪8 Ιουλίου).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ