30.8 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ματσιούλις: «Πάντα είναι καλύτερο να υπάρχουν οπαδοί»

O αρχηγός της ΑΕΚ, Γιόνας Ματσιούλις, μίλησε για τη δίψα και των δύο ομάδων γι αυτό το κύπελλο και αναφέρθηκε στην απουσία των οπαδών από τον αυριανό μεγάλο αγώνα.

Αναλυτικά ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε: 

«Πιστεύω πως είναι μεγάλο επίτευγμα και για τις δύο ομάδες να είναι εδώ. Το άξιζαν. Θα είναι μια μεγάλη μάχη για 40 λεπτά, γιατί και οι δύο ομάδες διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Θα είναι μια σκληρή μάχη». 

«Το κίνητρο είναι πάντα η νίκη. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει για να αποδεικνύει ότι είναι έτοιμος. Εγώ εξακολουθώ να έχω αυτό το κίνητρο». 

«Ξέρω ότι δεν θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Πέρσι στο Διηπειρωτικό είχαμε κάποιους φιλάθλους δίπλα μας. Πάντα είναι καλύτερο να έχεις οπαδούς, γιατί σου δίνουν ώθηση σε κάποιες στιγμές. Καταλαβαίνω όμως ότι έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και δεν μπορεί να επιτραπεί η παρουσία οπαδών των δύο ομάδων κάτω από την ίδια στέγη. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της διοργανώτριας αρχής, αλλά των οφείλεται στους οπαδούς. Ελπίζω κάποια στιγμή να ωριμάσουν οι συνθήκες και έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα γίνει αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ