26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ματσιούλις: “Δεν έχω συμβόλαιο…”

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Γιόνας Ματσιούλις, παρότι όμως βρίσκεται σε μια επαφή μαζί του, εκείνος δεν αισθάνεται ότι μετά από δύο χρονιές σε αυτήν, η Ένωση έχει κάποιο προβάδισμα στις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του.

Όταν διακόπηκε η σεζόν λόγω κορωνοϊού, ο Ματσιούλις επέστρεψε στην πατρίδα του και παραμένει εκεί, μάλιστα σε λίγες εβδομάδες θα πάρει μέρος σε ένα τουρνουά 3Χ3 στο Κάουνας για πρώτη φορά από τότε που ήταν παιδί. Τον ρώτησαν Λιθουανοί δημοσιογράφοι γι' αυτή του την απόφαση κι εκείνος την απέδωσε στο γεγονός πως δεν δεσμεύεται με καμία ομάδα, άρα δεν ρισκάρει το συμβόλαιό του με κάποιον τραυματισμό:

"Έπρεπε να το σκεφτώ για λίγο. Όμως δεν έχω συμβόλαιο που θα μπορούσε να με σταματήσει, θα με ασφαλίσουν, οπότε αποφάσισα να πάρω μέρος", είπε.

Σε αυτό το τουρνουά θα πάρουν μέρος ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες αθλητές, θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο και το έπαθλο για τον νικητή είναι 74.000 Ευρώ. Για τον Ματσιούλις είναι μια καλή ευκαιρία να... ξεσκουριάσει μετά την καραντίνα, αλλά και να δει μήπως αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί πιο συστηματικά με το 3Χ3:

"Όταν ήμουν παιδί και έπαιζα, οι κανονισμοί ήταν λίγο διαφορετικοί σε σχέση με σήμερα. Θα χρειαστούμε κάποια προσαρμογή, αλλά στο τέλος οι επαγγελματίες είναι αυτοί που θα ξεχωρίσουν. 

Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με το 3Χ3 όταν τελειώσω την καριέρα μου, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Αυτό που θέλω είναι να παίξω για τέταρτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ποιος ξέρει αν αυτό γίνει με την κανονική εθνική ή με αυτή του 3Χ3".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ