23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μασλαρινός: «Τα κορίτσια είχαν τρομερή διάθεση και ταλέντο»

Κάποιο πολύ πρώιμα συμπεράσματα μπόρεσε να βγάλει ο Βασίλης Μασλαρινός από το πρώτο φιλικό προετοιμαστίας της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Ευρωμπάσκετ, ενώ είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα.

Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε μετά το παιχνίδι: «Είναι το πρώτο φιλικό που δώσαμε. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιες παίκτριες μετά το τέλος των πρωταθλημάτων τους και να δούμε και κάποια νέα παιδιά. Νομίζω πως για τη δεδομένη χρονική στιγμή και στη φάση που βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας είδαμε πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε στην επίθεση και θέλουμε δουλειά στην άμυνα.

Τα κορίτσια είχαν τρομερή διάθεση και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα μας στο Ευρωμπάσκετ. Σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά και η Μαριέλλα Φασούλα. Είχαμε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά είμαστε εδώ και για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία των αθλητριών. Τα παιδιά έχουν ταλέντο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ