20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Μας μένει η πίκρα»

Το ποτήρι για το Περιστέρι δεν μπορεί να θεωρηθεί άδειο αφού απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και έφτασε στον τελικό του Super Cup. Ούτε και γεμάτο όμως αφού είναι προφανές ότι έχασε μία μοναδική ευκαιρία για έναν τίτλο, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα του εμφανιστεί ξανά.

 


Ο Γιώργος Πανταζόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επισημαίνοντας το απόλυτα φυσιολογικό συναίσθημα της πίκρας που μένει στην ομάδα του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σ’ έναν πολύ σημαντικό θεσμό όπως το Super Cup που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μετά την χαρά μας όμως για την συμμετοχή, μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε και θα μπορούσαμε να τον έχουμε κατακτήσει. Αυτό θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον σύλλογο και την ιστορία του» είπε.

 


Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Περιστερίου όμως έδωσε το μήνυμα για την επόμενη μέρα: «Συνεχίζουμε στο πλάνο μας, γιατί πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Αυτά τα στοιχεία είναι που καθιερώνουν έναν σύλλογο. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και έχει γίνει πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο, όπου παίζουμε όλα τα παιχνίδια ως ίσος προς ίσον» και κατέληξε λέγοντας: «Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Έχουμε μπροστά μας τρεις μεγάλες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League) και θέλουμε να φτάσουμε και στις τρεις όσο πιο μακριά μπορούμε»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ