21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μαρούσι – Γκαγκαλούδης : «Φορτισμένος συναισθηματικά και πολύ περήφανος» (pic)

Το Μαρούσι μπορεί να μην κέρδισε την άνοδο προς την Α1, αλλά χωρίς αμφιβολία αποτελεί την ομάδα της χρονιάς, καταφέρνοντας να πάρει την 3η θέση, και να τρυπήσει το ταβάνι του, όπως αναφέρει και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μέσω της προσωπικής του σελίδας.

Στα 43 του χρόνια κατάφερε να είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2, και έσπευσε να βγάλει το καπέλο σε όλα τα μέλη της ομάδας του, και να αφιερώσει την επιτυχία στην οικογένεια του αλλά και στον Γιώργο Σουρλή ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Αναλυτικά έγραψε : «Το χέρι δυστυχώς γράφει αλλά δεν ξέρω τι... Είμαι αυτή τη στιγμή φορτισμένος πολύ συναισθηματικά... Αλλη μια χρονιά τελείωσε... Από που να ξεκινήσω και που να καταλήξω... Έχω τόσο περηφάνια μέσα μου για όλα τα παιδιά τους προπονητές τον γιατρό τον φυσιο την διοίκηση τον κόσμο μας που δυσκολεύομαι ειλικρινά να την περιγράψω.. Τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε??? Τα κάναμε όλα νομίζω... Καταθέσαμε όλο μας το είναι μέχρι το τελευταίο ματς... Τερματίσαμε 3οι... Ναι 3οι..τρυπησαμε ταβάνι... .Είναι δύσκολο να περιγράψω τι ειναι αυτή η ομαδα για μένα γτ δεν θα φτάνουν τα λόγια... Σας αγαπώ απλά τόσο πολύ με κάνατε μεγάλο μάγκα στα 43 μου με βγάλατε πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με 550 πόντους και η εμπιστοσύνη σας στο Gaga ήταν απίστευτα όμορφη.... Θέλω να αφιερώσω αυτήν την χρόνια στο παιδί μου... Στη νασια μου που ξέρω πόσο περήφανη την έχω κάνει και στην οικογένεια μου που δεν μ αφήσανε στιγμή εδώ και 43 χρόνια δίπλα μου κολόνες και οι 2....Επισης αφιερώνω και σ ένα παιδί που σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρηση του τον Giorgos Sourlis και να του πω ότι είναι ένα διαμάντι... Ένα παιδί με απίστευτο ήθος... Ένα παιδί που κουβαλάει πολύ αγάπη για όλους... Μεγάλε σ ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλα... Δεν έχω λόγια απλά... Τα λέμε του χρόνου λοιπόν... Τα καλύτερα έρχονται... Μονο Μαρούσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ