27.8 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μαρούσι : Απογείωση με Σκαραφίγκα

Μπορεί ο Απόλλων Πατρών και ο Ολυμπιακός να αποτελούν τα δυο μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Basket League, αλλά ποιος μπορεί να αφήσει εκτός το εκπληκτικό Μαρούσι, το οποίο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ελευθερούπολη και ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Η συγκεκριμένη παρέα από τα Βόρεια προάστια με την βαριά φανέλα, δείχνει να είναι ικανή να μπει σφήνα στη συγκεκριμένη δυάδα, έχοντας μάλιστα να φιλοξενήσει και τους δυο στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πολλές φορές ένας υποβιβασμός φέρνει αδιέξοδο και προβληματισμό, αλλά οι παράγοντες του Αμαρουσίου τον μετέτρεψαν σε όπλο, κάνοντας τρεις απλές και άκρως επιτυχημένες κινήσεις. Κράτησαν τον βασικό κορμό της ομάδας που αγωνίστηκε στην Α2 Ανδρών και δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία, προσέλαβαν τον Γιώργο Σκαραφίγκα και φυσικά επανάφεραν στις τάξεις τους τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Για τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό τα Βόρεια προάστια αποδείχθηκαν το νέο «λιμάνι» του, με τον ίδιο να καταφέρνει να βρει τον χώρο και τον χρόνο να στήσει την ομάδα που ήθελε, και να σταματήσει μια περιπλάνηση, που μετά το τέλος της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Πανελευσινιακό τον έφερε σε Πεντέλη, Ιωνικό Νίκαιας, Ακράτα, Ερμή Αγιάς και Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Με ρεκόρ 17-4, και μέχρι την περσινή διακοπή του Μαρτίου λόγω της πανδημίας κατάφερε να επαναφέρει άμεσα την ομάδα του στην Α2 Ανδρών, ενώ φέτος τρέχει ένα εντυπωσιακό 12-4, προσθέτοντας και το παιχνίδι με το Αγρίνιο που ακυρώθηκε.

Έτσι, σε 37 παιχνίδια έχει ρεκόρ 29-8 και μόλις δυο εντός έδρας ήττες, πέρυσι από τον Πανερυθραϊκό και την τρέχουσα σεζόν από το Ψυχικό. Με τέτοιες επιδόσεις δεν μπορεί παρά η μοναδική λέξη που να την συνοδεύει να είναι η απογείωση!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ