17.5 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μαρκόπουλος: “Ολα λάθος, μας φόρτωσαν και φάουλ”

Παράπονα... από όλους είχε ο Σούλης Μαρκόπουλος, αφού εκτός από τα λάθη των παικτών του αναφέρθηκε και σε αυτά των διαιτητών.

"Κάναμε πάρα πολλά άσχημα πράγματα σήμερα, δεν παίξαμε την άμυνα του προηγούμενου αγώνα, δεν ολοκληρώσαμε κερδισμένες αμυντικές μπαλιές ώστε να βάλουμε εύκολα καλάθια και είχαμε μόνο έναν αιφνιδιασμό. Χρεωθήκαμε όμως και αναίτια φάουλ στην αρχή του αγώνα και εκνεύρισαν την ομάδα μου.
Δεν είχαμε καλό σουτ, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι φυσιολογικό ότι με δύο καινούργιους παίκτες μια ομάδας θα έχει πρόβλημα μέχρι να βρεθούν όλοι μαζί. Ο χρόνος θα δείξει πόσο καλύτεροι θα γίνουμε με τις δύο προσθήκες, τον Μπράουν τον χρησιμοποίησα πολύ γιατί ο Φλιώνης χρεώθηκε πολύ γρήγορα με δύο φάουλ και μας άλλαξε ο σχεδιασμός.
Τα προβλήματα του Αρη είναι πάρα πολλά και μοιραία αντανακλούν και στο αγωνιστικό, δεν είναι μόνο σήμερα. Την δεύτερη αγωνιστική μείναμε χωρίς παίκτες, ίσως αν είχαν λείψει αυτά μερικά ματς να είχαν διαφορετική εξέλιξη και ψυχολογία, πάντως πιστεύω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ