21.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μαρκόπουλος: «Καλύτερη η χημεία μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, δήλως: «Θα πάμε καλύτερα πιστεύω στη συνέχεια. Είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι σε σχέση με πριν. Είχαμε περισσότερες ασίστ σήμερα, βρήκαμε καλύτερες συνεργασίες, είχαμε ομαδικότητα και ήμασταν πιο γρήγοροι στις επιθετικές μας συνεργασίες και αυτά ήταν τα θετικά σημεία. Δείξαμε, από την άλλη, πάλι κάποιες καθυστερήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την επιθετικότητα των αντιπάλων μας και ειδικά στα αμυντικά ριμπάουντ, επιτρέποντας δεύτερες επιθέσεις. Αν βελτιώσουμε και αυτά τα σημεία και κάποια ακόμη, μπορούμε να πάμε πολύ  καλύτερα. Η χημεία μας είναι καλύτερη ως ομάδα, οι συνεργασίες μας μπορούν να γίνουν ακόμη πιο αυτοματοποιημένες και έτσι θα έρθουν και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Ο στόχος μας είναι μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στα πλέι οφ και να είμαστε καλά όταν θα ξεκινήσουν».

Όσο για το ότι υπάρχει αγωνιστική την Μεγάλη Πέμπτη; «Είμαι κάθετα αντίθετος, λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ποτέ δεν έβαλα προπόνηση απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης. Δεν ορίζω όμως εγώ το Πρωτάθλημα και τις αποφάσεις. Δεν είναι θέμα μόνο ΕΣΑΚΕ, αλλά μπαίνουν και άλλα στοιχεία. Υπάρχει βόλεϊ την ίδια μέρα και ποδόσφαιρο την προηγούμενη. Θέλουν να τελειώσουν οι ομάδες τις υποχρεώσεις τους νωρίς.»

Ο Απόλλωνας Τσόχλας σχολίασε όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και την παρουσία του κόσμου: «Θέλω να σταθώ πριν από οτιδήποτε άλλο στην παρουσία του κόσμου. Ήταν από τις πιο ωραίες εικόνες τα τελευταία χρόνια στην έδρα μας. Είδα οικογένειες με παιδιά και ελπίζω να ξαναγίνει. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους ευχαριστήσαμε όσο θα θέλαμε. Χαλαρώσαμε, παρότι είχαμε προετοιμαστεί, γνωρίζοντας ότι ο Κόροιβος θα το κυνηγούσε ως το τέλος. Ξεγελαστήκαμε λίγο με την εικόνα του πρώτου μισού. Ο Κόροιβος άλλαξε κάοπια πράγματα και το περιμέναμε, είχαμε προετοιμαστεί, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Κρατάμε τη νίκη, είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο ενόψει πλέι οφ και με τα νέα παιδιά που έχουν έρθει. Ελπίζω να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση. Αν δεν γίνει αυτό, να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Είμαστε καλά στην ομάδα, με καλό κλίμα, το μπάσκετ είναι δύσκολο άθλημα. Μπορεί να πάρουμε έναν παίκτη και θέλουμε χρόνο. Γι' αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

PHOTO Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ