25.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μαρκόπουλος: «Θα το δω και θα σας πω..»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την ήττα στην Κρήτη, αλλά κάτι που τον χαρακτηρίζει, αρνήθηκε να ανεβάσει τους τόνους, παρά τα όποια παράπονα υπάρχουν από την ομάδα του για συγκεκριμένες φάσεις.

«Υπήρχαν κάποιες περίεργες φάσεις στην αναμέτρηση. Όπως αυτή με το κόψιμο του Σόμπεϊ στον Τάλτον, που τελείωνε τον αγώνα. Όπως είπατε κι εσείς είναι μια οριακή φάση... Αλλά και μια βάση που ήταν μια θέση... Δεν ξέρω... Θα πρέπει να την ξαναδώ με ηρεμία στο βίντεο, για να πω κι εγώ με σιγουριά. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη...»

Ο Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, έχοντας αφήσει πίσω της πια και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις: «Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, έχουμε έναν καινούριο παίκτη. Οι ισορροπίες δεν ήταν και τόσο εύκολο να βρεθούν σήμερα. Μακάρι να ξαναβρούμε τη χημεία μας και όσο γίνεται πιο νωρίς».

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, έκανε το 4/4 στους εντός έδρας αγώνες με τους Κρητικούς και τόνισε: «Όταν φτάσαμε στο 66-59 δεν παίξαμε έξυπνα στην άμυνα και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ που έχει προσωπικότητα και ικανούς παίκτες να βάλουν μεγάλα σουτ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει και πάλι στον πόντο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Μας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτούμε πιο... ξεκάθαρα τα πλέι οφ, έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δύσκολους αγώνες να μας περιμέουν στην πορεία. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, Ρόμπερτ Άρνολντ, τόνισε: «Ήταν ένα σουτ που ένιωσα πως έπρεπε να πάρω. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, για να αισθανθούμε ακόμη πιο σίγουροι για τα πλέι οφ. Έπρεπε να δείξουμε την καρδιά μας και αυτό κάναμε. Κι εμείς και ο ΠΑΟΚ. Πήγε το παιχνίδι στο νήμα και κρίθηκε στο τελευταίο σουτ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ