27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μαρκόπουλος: «Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν παίξαμε έξυπνα»

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να δημιουργήσει διαφορά αλλά δεν έπαιξε έξυπνα όπως σχολίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του "δικέφαλου":

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν σκληρό παιχνίδι με σκληρές άμυνες κι αυτό κούρασε τις δύο ομάδες, με συνέπεια να μην παιχθεί καλό μπάσκετ. Οι 69 πόντοι δείχνουν την ποιότητα. Με τα ποσοστά ευστοχίας που είχαμε σε τρίποντα και βολές δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από το να είμαστε κοντά στο σκορ. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να δημιουργήσουμε διαφορά αλλά εκεί δεν παίξαμε έξυπνα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Άρης. Πλέον το μυαλό μας είναι στον δεύτερο αγώνα».

Για το αν θα είναι διαφορετικό το δεύτερο ματς: «Θα καθίσουμε να δούμε, να αναλύσουμε το παιχνίδι. Θα περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον Άρη. Θέλουμε να δούμε τι δεν πήγε καλά στην επίθεσή μας και θα δούμε».

Εκ μέρους των παικτών, ο Ζάνις Πέινερς είπε: «Ήταν δικό μας παιχνίδι, έπρεπε να το κερδίσουμε. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Η σειρά δεν έχει τελειώσει. Σε όλο το παιχνίδι δεν παίξαμε καλά επιθετικά, δεν βρήκαμε καλά σουτ, στην παράταση είχαμε καλύτερα σουτ και ήμασταν πιο εύστοχοι στις βολές. Δεν εκτελέσαμε καλά γενικώς».

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ