22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρκόπουλος: «Ήταν πολύ κακή εμφάνιση, συγνώμη στον κόσμο του Άρη»

O Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την διάθεση των παικτών του ενώ θέλησε να ζητήσει συγνώμη στον κόσμο του συλλόγου για την κακή εμφάνιση.

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου: 

«Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο, ήταν πιο καλός από την αρχή του αγώνα, επέβαλλε τον δικό του ρυθμό, έπαιξε καλή άμυνα και μας έβγαλε τελείως έξω από τον δικό μας ρυθμό.  Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πιεστική άμυνα στο μισό γήπεδο και μας δημιούργησε προβλήματα από την μεταφορά της μπάλας από την μία πλευρά στην άλλη και κάναμε αρκετά λάθη, που έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να πετύχουν εύκολα καλάθια. Φυσιολογικό σε μία δυνατή έδρα απέναντι σε μία καλή ομάδα, αν κάνεις αυτά τα λάθη, να μην μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα το ιδιαίτερο» ενώ συνέχισε:

«Αυτό που με ενόχλησε ήταν η διάθεση που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο, δεν ήταν καθόλου καλή, δεν είχε επιθυμία, δεν παλέψαμε στις φάσεις. Ο Ήφαιστος φαίνονταν πιο δυνατός και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον τρόπο με τον οποίο θέλουνε να αντιμετωπίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια.

Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να ζητήσουμε μία συγνώμη από τον κόσμο του Άρη. Αυτή η ομάδα είχε τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν, έχει ιστορία και δεν μπορεί να εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα αλλά αυτοί που παίζουν έπρεπε να δείξουν περισσότερο πάθος σε κάθε φάση, για να φανούν πιο ανταγωνιστικοί».

Σε ερώτηση για πιθανή ενίσχυση απάντησε: «Αυτό θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα με τους διοικούντες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ