24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

“Μαριχουάνα στα αποδυτήρια των Καβαλίερς”!

Κοιτάξτε τώρα πώς μπορεί να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά και μάλιστα στους τελικούς του ΝΒΑ... Ο Μάικ Ουάιζ είναι δημοσιογράφος, που δουλεύει για το Undefeated του ESPN και κατέβηκε στα αποδυτήρια των Καβαλίερς για να κάνει ρεπορτάζ μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τους Ουόριορς. Εκεί η μύτη του έπιασε μια παράξενη μυρωδιά, η οποία, όπως εξήγησε, ήταν οικεία σε αυτόν.

Τι μύρισε; Μαριχουάνα! Και μάλιστα δεν το μύρισε απλώς, αλλά το έγραψε και στο twitter με αποτέλεσμα να γίνει χαμός! Δεν έγραψε ένα tweet, αλλά διαδοχικά, στα οποία μπέρδεψε την ιατρική χρήση της μαριχουάνας, την καταγωγή του από τη Βόρεια Καλιφόρνια, όπου προφανώς ξέρουν από καλή μαριχουάνα, και το ενδεχόμενο να έφερε τη μαριχουάνα στα αποδυτήρια των Καβαλίερς κάποιος κάμεραμαν ή δημοσιογράφος!

Άκρη τελικά δεν βγήκε. Και λίγο αργότερα ο Μάικ Ουάιζ, πάντα μέσω twitter, παραδέχθηκε ότι έκανε πλάκα. Και μάλιστα ειρωνεύτηκε όσους έσπευσαν να τον στήσουν στον τοίχο λέγοντας "τώρα είμαι σαν τον Σνόουντεν, που ψάχνω άσυλο στη Ρωσία"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ