21.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μαριάνοβιτς: “Θα λείπουν πολλοί παίχτες, θα είναι δύσκολα”

O Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι έτοιμος να ενισχύσει την Εθνική Σερβίας στο τρίτο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συγκεκριμένα στον αγώνα κόντρα στην Γεωργία.

Ο Μαριάνοβιτς είναι ο μόνος εκ των Σέρνβων NBAers που ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Εθνικής. Σε δηλώσεις του στα αμερικανικά μέσα, ο 29χρονος σέντερ των Κλίπερς, μίλησε τόσο για τις απουσίες που πλήγουν την Εθνική όσο και για τα επερχόμενα παιχνίδια με Γεωργία και Γερμανία: "Είμαι έτοιμος σωματικά. Ξέρω ότι θα λείπουν κάποιοι παίχτες, εξ' αιτίας των συμβολαίων που τους δεσμεύουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά που είναι εδώ μπορούν να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή. Το παιχνίδι με τη Γεωργία μας περιμένει. Παίξαμε εναντίον τους και στο "Αcropolis" πέρυσι, και χάσαμε, οπότε αυτό είναι αρκετό για να μας προειδοποιήσει. Έχουν καλούς παίχτες και θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Το ταξίδι στο Τμπιλίσι μας περιμένει επίσης. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

Ο Σέρβος ξεκαθάρισε επίσης, πως σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία, αλλά πιστεύει πως το κλειδί για τη Σερβία σε αυτή τη φάση είναι η νίκη απέναντι στη Γεωργία: "Το πρώτο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από το δεύτερο. Εάν κερδίσουμε τη Γεωργία, θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα μας είναι πιο εύκολο να παίξουμε το δεύτερο, εντός έδρας μπροστά στους φιλάθλους μας. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα εναντίον της Γερμανίας θα είναι εύκολα. Είναι ένας αντίπαλος που δεν πρέπει να υποτιμάμε, έχουν πάρα πολλούς καλούς παίχτες και δεν περιμένω να είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι φέρνει κάτι διαφορετικό". 
 
Η Σερβία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γεωργία στις 29 Ιουνίου, ενώ το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία, είναι προγραμματισμένο για τις 2 Ιουλίου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ