17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαργαρίτης: «Τιμή να είμαι στην Εθνική, πόσω μάλλον και ως αρχηγός» (vid)

Διπλή χαρά και τιμή αποτελεί για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη η παρουσία του σε μία ακόμη προκριματική διαδικασία με την Εθνική Ανδρών. Μάλιστα στα πρώτα «παράθυρα» για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 θα μοιράζεται και τον τίτλο του αρχηγού μαζί με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. 

«Δεν θεωρώ πως είμαι ‘παλιός’. Είναι τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής, πόσω μάλλον πλέον να είμαι και αρχηγός μαζί με τον Βαγγέλη. Είμαι πολύ χαρούμενος, αρχίζουν τα προκριματικά και θέλουμε να αρχίσουμε με το δεξί. Βρισκόμαστε στην Πάτρα, μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος ώστε να αρχίσουμε με το δεξί την προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021», τόνισε ο 37χρονος άσος. 

Για την πρεμιέρα της Παρασκευής απέναντι στην Βουλγαρία στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας (19:00) είπε: «Η Βουλγαρία είναι μια μαχητική ομάδα, πιέζει πολύ την πρώτη πάσα και σουτάρει πολλά τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και με τον λίγο χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας να προετοιμαστούμε θα πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά για να πάρουμε την πρώτη νίκη». 

Τέλος, αναφερόμενος στο νέο «αίμα» στην ελληνική ομάδα επισήμανε: «Έχουμε κάθε φορά και νέα παιδιά στην Εθνική. Έχουμε στην Ελλάδα μια μεγάλη δεξαμενή παικτών και είναι ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μας. Αυτό είναι και το σκεπτικό του προπονητικού τιμ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ